marți, 28 mai 2013

fotografie cu amintiri şterse

Fotografie de grup, în curtea gădiniţei, sfârşit de an şcolar, în jurul anilor 1980-1981. Nici nu mai ştiu bine. Tovarăşa educatoare a chemat fotograful, ne-a pus pe noi să ne îmbrăcăm frumos în costumul popular şi iată, ne-a lăsat o amintire. Bunica mea a ţinut fotografia aceasta mult timp în vitrina bibliotecii, alături de multe alte fotografii cu noi, nepoţii ei. Apoi a ajuns într-un album de fotografii, dar nu mai ştiu cum de i s-au tăiat colţurile.
Ce ştiu despre această fotografie este că niciodată nu m-am putut decide care din copii eram eu... fetiţa cu coroniţă de flori, sau fetiţa din spate, cu cordeluţă albă, care abia se vede... Ştiu sigur că am fost la grădiniţă în ziua decisă pentru fotografie... doar că nu mă mai recunosc în nici unul dintre copii.
A rămas fotografia îngălbenită de soare, mărturie că am fost 17 copii în aceeaşi grupă de grădiniţă.Oare care din ei eram eu?

Maria

An old photo from the kindergaten kept by my grandmother in the library. The only puzzle is that I do not recognize me in this photo, though I remember clearly the day when it was taken.

Un comentariu:

 1. Rezervoarele ( butoaiele) sunt produse in fabrica noastra din com. Jilava, jud. Ilfov, executate din poliester armat cu fibra de sticla alimentara si au suporti de sustinere pentru asezare orizontala si gura de acces prevazuta cu gaura de fierbere.sunt foarte usor de spalat si nu au nevoie de intretinere anuala. sunt avizate sanitar pentru lichide alimentare de Larex cu aviz seria F nr 005384, si agrementate conform legea 10/1995 cu Agrement Tehnic nr. 003-05/187 -2013
  http://www.poli-tan.ro
  Fose septice

  Bazine –
  Rezervoare


  Ghivece

  RăspundețiȘtergere